Meny

Totalförsvarets forskningsinstitut

Kontakt

IT-försvarsdagen

IT-försvarsdagen är ett årligt återkommande forum för myndighetsanställda att träffas och diskutera problemställningar, inriktningar och resultat från aktuell forskning och utveckling inom försvarsrelaterad cyber- och IT-säkerhet. Den huvudsakliga formen är presentationer med utrymme för frågor och återkoppling. IT-försvarsdagen arrangeras av FOI i samarbete med Försvarsmakten och är kostnadsfri för deltagarna.

Binära tal och ett hänglås - grafik

Om du vill vara med och presentera på IT-försvarsdagen alternativt bli tillagd på epostlistan kan du kontakta Caroline Bildsten

IT-försvarsdagen 2021

Anmälan till årets IT-försvarsdag den 18 november är nu öppen! Gå in via länk nedan och anmäl er redan idag! På grund av den pågående pandemin kommer konferensen i år att vara virtuell.

Förmiddagen ägnas framförallt åt presentationer av aktuell forskning från FOI inom cybersäkerhet. Efter lunch diskuteras bland annat behovet av ledningsstödssystem för cyberförsvar samt erfarenheter från SafeCyber 2021. Presentationer ges även av aktuell forskning från bland annat Försvarshögskolan, Centrum för cyberförsvar och informationssäkerhet (CDIS), KTH och NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence (CCDCOE).

Detaljschema presenteras senare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Bildsten, FOI (caroline.bildsten@foi.se, 013 – 378247).

Anmäl dig till IT-försvarsdagen

Boka in dig på arrangemanget via anmälningssidan.

Kontakt

Dela sidan

Senast uppdaterad: 2021-10-01