Kontakt

Anmälan till lasersäkerhetskurs 2022-01-27 i form av videokonferens

För anmälan till endagskursen i form av videokonferens ber vi dig att först läsa den praktiska informationen och sedan fylla i formuläret och klicka på "Skicka".

Klicka på rutan "Praktisk information" så visas allmän information, pris samt villkor för kursen.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till personal inom industri, universitet och högskola, myndigheter och liknande som använder starka lasrar som kan vålla kroppsskada och som behöver kunna handskas med dessa på ett säkert sätt.

Kursen går igenom alla fysikaliska begrepp som behövs, men det underlättar om du har kunskaper i matematik och fysik motsvarande teknisk eller naturvetenskaplig inriktning på gymnasienivå.

Plats och plattform

Utbildningen genomförs som videokonferens, så att du kan befinna dig på valfri plats. För videokonferensen använder vi Skype genom webbläsare. Skype fungerar på de flesta datorer, surfplattor och mobiltelefoner med webbläsare. Olika webbläsare kan användas såsom Edge, Chrome och Firefox, men inte Internet Explorer.

Tider

Kursen startar klockan 9.00 och slutar klockan 16.30. (Den här kursen, i form av videokonferens, startar något tidigare jämfört med kurser på plats hos FOI, eftersom kursdeltagarna inte behöver resa till FOI.)

Inloggning

Några dagar före kursen får du information om hur du ska ansluta till videokonferensen. Du kan ansluta redan från klockan 8.45 (tidigast detta klockslag).

Behandling av personuppgifter

På sidan Behandling av person­uppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar dina person­uppgifter.

Kursmaterial

Några dagar före kursen får du allt presentationsmaterial i PDF-form. Materialet är formaterat för utskrift, men går även att läsa i en PDF-läsare. I samband med anmälan får du även förberedelsematerial skickat till dig som PDF:er.

Bra att ha till hands

Ha gärna en miniräknare tillhanda som klarar de fyra räknesätten samt exponentiering ("x upphöjt till y").

Pris

7 900 kr/person (exklusive moms)

Antal deltagare

Antalet deltagare är begränsat till högst 16 personer.

Bokningsvillkor – Anmälan och avbokning

  • Bokningen blir bindande tre veckor före kurs­datum. Vid avbokning efter denna tidpunkt kommer full kursavgift att debiteras. Bokad kursplats kan dock överlåtas på annan person om så önskas.
  • Kursen kan komma att ställas in från FOI:s sida om antalet anmälda blir för få. Meddelande om eventuellt inställd kurs lämnas senast tio dagar före kursdatum.
  • Boka in dig på kursen via formuläret på den här sidan. (För att boka en större grupp, fler än cirka 6 personer, kontakta Johan Öhgren.)

Sista anmälningsdag

Det finns några lediga platser kvar och du kan fortfarande anmäla dig till kursen, dock senast tisdagen den 25 januari.

På sidan Behandling av personuppgifter finns information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Kursform
Videokonferens
Kursdatum
Torsdagen den 27 januari 2022.

Spamskydd med captcha * (obligatorisk)

Kontakt

Dela sidan

Senast uppdaterad: 2022-06-03