Kontakt

Anmälan till lasersäkerhetskurs 2024-04-04 på plats hos FOI

För anmälan till endagskursen hos FOI i Linköping ber vi dig att först läsa den praktiska informationen och sedan fylla i formuläret och klicka på "Skicka".

Klicka på rutan "Praktisk information" så visas allmän information samt villkor och pris för kursen.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till personal inom industri, universitet och högskola, myndigheter och liknande som använder starka lasrar som kan vålla kroppsskada och som behöver kunna handskas med dessa på ett säkert sätt.

Kursen går igenom alla fysikaliska begrepp som behövs. Det underlättar om du har kunskaper i matematik och fysik motsvarande teknisk eller naturvetenskaplig inriktning på gymnasienivå.

Plats

Utbildningen genomförs hos FOI i Linköping, i FOI:s undervisningslokal.

Tider

Kursen startar klockan 9.30 och slutar klockan 16.30.

Inpassering

Inpassering via FOI:s reception från klockan 9.10. Medtag godkänd legitimation, till exempel svenskt körkort. Notera att olika former av elektronisk legitimering inte godtas som legitimation.

Personnummer och medborgarskap

I anmälan frågar vi efter ditt personnummer och huruvida du har svenskt med­borgar­skap eller inte. Detta görs bland annat för att adminis­trera inpasse­ringen till FOI:s lokaler. Även personer som inte innehar svenskt med­borgarskap kan i de flesta fall besöka FOI:s lokaler, men processen är då något mer omfattande. Anmäl dig därför gärna i extra god tid till kursen om du saknar svenskt medborgarskap.

Behandling av personuppgifter

På sidan Behandling av person­uppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar dina person­uppgifter (inklusive personnummer och medborgarskap).

Kursmaterial

Du som deltar i kursen på plats hos FOI får kursmaterialet i tryckt form. Det finns även möjlighet att få det i förenklad PDF-form efter kursen.

I samband med anmälan får du ett förberedelsematerial i PDF-form skickat till dig via mejl. Vi uppmuntrar att du går igenom materialet för att få ut mesta möjliga av kursen.

Bra att ha med

Tag gärna med en miniräknare som klarar de fyra räknesätten samt exponentiering ("x upphöjt till y").

Lunch

En timmes lunchpaus är inlagd i kursen. Vi kommer att lämna förslag på en restaurang som vi kan gå gemensamt till, men annars finns det fler restauranger att välja på. Kostnaden för lunchen ingår inte i kursen, utan betalas individuellt.

Pris

7 900 kr/person (exklusive moms)

Bokningsvillkor – Anmälan och avbokning

  • Bokningen blir bindande tio dagar före kurs­datum. Vid avbokning efter denna tidpunkt kommer full kursavgift att debiteras. Bokad kursplats kan dock överlåtas på annan person om så önskas.
  • Kursen kan komma att ställas in från FOI:s sida om antalet anmälda blir för få. Meddelande om eventuellt inställd kurs lämnas senast en vecka före kursdatum.
  • Boka in dig på kursen via formuläret på den här sidan. (För att boka en större grupp, fler än cirka 6 personer, kontakta Johan Öhgren.)

Sista anmälningsdag

Vi ser gärna att du anmäler dig senast fredagen den 29 mars.

På sidan Behandling av personuppgifter finns information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Kursform
Kurs på plats hos FOI i Linköping.
Kursdatum
Torsdagen den 4 april 2024.


Typ av fakturering. I första hand önskar FOI sända e-faktura, i andra hand PDF-faktura via e-post och i tredje hand pappersfaktura till din myndighet/företag/organisation. Välj en av dessa faktureringstyper och fortsätt sedan till fälten nedan. * (obligatorisk)
Typ av fakturering. I första hand önskar FOI sända e-faktura, i andra hand PDF-faktura via e-post och i tredje hand pappersfaktura till din myndighet/företag/organisation. Välj en av dessa faktureringstyper och fortsätt sedan till fälten nedan.


Spamskydd med captcha * (obligatorisk)

Kontakt

Senast uppdaterad: 2024-07-02