Meny

Totalförsvarets forskningsinstitut

8 april 2020

Är du vår nästa expert?

Du som vill utmana din kompetens och använda din problemlösningsförmåga tillsammans med andra på FOI har stor möjlighet att bli expert inom något av våra forskningsområden. Under 2020 planerar FOI att rekrytera både seniora och juniora medarbetare som vill sig an våra uppdrag.

Forskare som arbetar med en drönare

Foto: FOI.

På FOI arbetar vi med frågor som bidrar till ett starkt totalförsvar och som blir till nytta för samhället i stort. Om du är en person som gillar att utmana dig själv, tänka nytt och att samarbeta med andra i komplexa och spännande frågor så erbjuder vi en unik arbetsplats. Hos oss får du kläcka idéer, utveckla dem och se dem förverkligas hos uppdragsgivare som till exempel Försvarsmakten, Försvarets materielverk (FMV), Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Polisen.

Vi växer och behöver bli fler. Alla lediga jobb finns här på foi.se. Om du inte hittar något intressant just nu går det att prenumerera på lediga tjänster via RSS. Hur det går till finns beskrivet på vår sida med lediga jobb.

Exjobb och praktik, en första kontakt med FOI

Genom att göra ditt exjobb eller din praktik hos oss får du en inblick i vår verksamhet och bidrar med din kunskap. Du som är student på en högskola eller universitet kan göra ditt exjobb hos oss.

Att göra sitt examensarbete hos oss innebär att du får arbeta nära teknik-, metod- och forskningsfronten inom ett mycket intressant område. Du kommer att ha en engagerad handledare som kan sitt område. Många som genomfört sitt exjobb hos oss på FOI blir sedan kvar och börjar arbeta med uppgifter relaterade till sitt examensarbete. På FOI är nyfikenhet och initiativtagande uppskattade förmågor.

Dela sidan