Start

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på FOI:s nyhetsbrev!

I FOI:s nyhetsbrev kan du läsa om aktuell forskning och om nya forskningsresultat. Nyhetsbrevet skickas kostnadsfritt till den e-postadress du anger. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

 

Anmäl dig här för att få nyhetsbrevet direkt till din e-postadresslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Efter din anmälan kommer ett e-postmeddelande att skickas till den adress du angivit. För att aktivera din prenumeration måste du klicka på länken i det.

 

Hantering av personuppgifter

FOI:s nyhetsbrev skickas ut via ett webbverktyg där dina personuppgifter sparas. Du samtycker till behandlingen av dina personuppgifter genom att ange din e-postadress, och i förekommande fall för- och efternamn. Endast de som administrerar verktyget och leverantören av verktyget har tillgång till personuppgifterna. Dina personuppgifter sparas så länge du prenumererar på nyhetsbrevet. Vill du avsluta din prenumeration på FOI:s nyhetsbrev kan du avanmäla dig genom att klicka på den avprenumerationslänk som finns längst ned i varje nyhetsbrev.

 

Om du väljer att avanmäla dig raderar vi manuellt dina personuppgifter den första arbetsdagen efter varje månads första dag. Om du vill att raderingen ska ske snabbare än så, kontakta FOI.

 

Läs mer om dataskyddsförordningen, dina rättigheter och kontaktuppgifter till FOI