Start

Information för anmälda

Att ta sig till FOI

FOI:s lokaler ligger några kilometer utanför centrum. Karta finns hos Hitta.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Skulle länken vara trasig så fungerar det att gå in på www.hitta.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och söka på FOI och LINKÖPING. För den som kommer med bil finns följande vägbeskrivning till FOI.

 

Att inom Linköping ta sig till FOI:s lokaler kan göras med buss, vilket tar 15-20 minuter. Med bil går det lite fortare. Busslinje 2 går från järnvägsstationen (hållplats Resecentrum) via centrum (hållplats Trädgårdstorget) till FOI (hållplats FOI) och tillbaka samma väg. Turtätheten är hög. För exakt information om tider, använd Östgötatrafikens sökfunktionlänk till annan webbplats.

 

OBS! Det går inte att köpa biljetter ombord på bussarna. Biljett måste köpas i förväg. Mer information finns hos Östgötatrafikenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


 

Boende

Eftersom vi äter gemensam middag på kvällarna på restauranger i centrum så är det praktiskt att bo i närheten. Det finns flera hotell i centrala Linköping att välja på. De hotell som har statligt ramavtal hittar man på Avropa.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Specialkost

Vi kan tillgodose de flesta behov om vi får information i förväg. Eventuella önskemål om specialkost anmäls så fort som möjligt.

 

Motion

För den som är intresserad av motion kan nämnas att First hotel har squashbana och relaxavdelning och det finns bra rundor att promenera och springa direkt från hotellen.

 

Tider

I normalfallet gäller att vi första kursdagen samlas 11.30 i huvudentrén på FOI i Linköping för att  inleda med att äta lunch. Kursdagarna beräknas pågå mellan 08.00 och 17.20, med gemensam middag på kvällen. Fredagen avslutas efter lunchen som serveras 11.50.

 

Internet

Under kursveckan kommer det i kurslokalen att finnas tillgång till både trådlös internetanslutning och nätuttag (med nätkablar att låna) med internetaccess.