Sök
Stäng
Meny

Totalförsvarets forskningsinstitut

Totalförsvarets forskningsinstitut

Kontakt
 • Personalenheten

  Har du frågor eller problem i samband med registrering av din ansökan eller frågor generellt om rekrytering på FOI, kontakta oss.

  tel: 08-555 030 00

  jobb@foi.se

Jobba hos oss

Hela vår verksamhet genomsyras av hög kompetens. Genom samverkan med FOI:s erfarna kollegor och att ingå i omväxlande och spännande forskningsprojekt utvecklas du kontinuerligt.

FOI:s lediga tjänster

Ort och tjänst

Sista ansökningsdag

Prenumerera på lediga tjänster via RSS

Länk till lediga tjänster som RSSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

RSS, Really Simple Syndication, är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar. För att bevaka ett RSS-flöde behöver du ett program som kan läsa RSS-formatet. För det finns flera olika program och många av dem är gratis. Programmen meddelar när en ny artikel publicerats. Genom att klicka på en rubrik kan du läsa hela artikeln. Flera moderna webbläsare och e-postprogram har stöd för RSS-flöden.

Hjälp med jobbansökan

På FOI använder vi oss av ett elektroniskt rekryteringsverktyg, där du gör din ansökan. För att söka en utlyst anställning fyller du i ett ansökningsformulär och bifogar ditt CV.

För att söka en utannonserad anställning hos oss, klicka på Ansök som finns längst ner i varje annons.

För att ansöka behöver du skapa ett användarkonto, där du även kan välja att prenumerera på lediga tjänster på FOI.

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag. För att ansökan ska vara komplett ska dokumenten alltid bifogas innan sista ansökningsdatum.

OBS! Får du problem i samband med att du ska registrera din ansökan, pröva då att byta webbläsare och försök igen.
Om felet kvarstår, var vänlig mejla in din ansökan till registrator@foi.se

Skapa ditt användarkonto och prenumerera på lediga jobb.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När du har ett konto slipper du fylla i dina person­uppgifter varje gång du vill registrera en ansökan.

På ditt användarkonto får du också överblick över dina ansökningar och dina personuppgifter samt har möjlighet att redigera dessa.

Om du inte finner den tjänst som du söker bland våra platsannonser kan du prenumerera på våra lediga jobb. Du kan kontinuerligt uppdatera eller ändra dina person­uppgifter.

När ansökningstiden löpt ut går vi igenom alla an­sök­ningar. Därefter gör vi ett första urval utifrån er­faren­het, utbildning och andra formella krav som vi har listat i annonsen.

Om du tillhör dem som bäst uppfyller kraven kommer vi kontakta dig för intervju hos oss. Vid vissa tjänster använder vi oss av tester och arbetsprover.

Alla anställningar vid FOI är säkerhetsklassade. Det inne­bär bland annat att vi måste göra en registerkontroll hos Säker­hets­polisen.

Om du har några frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till den HR-specialist som är ansvarig för den rekryteringen.

Om du har frågor om den utlysta anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.

Har du frågor/problem i samband med registrering av din ansökan eller frågor generellt om rekrytering på FOI ber vi dig att kontakta jobb@foi.se

Kontakt
 • Personalenheten

  Har du frågor eller problem i samband med registrering av din ansökan eller frågor generellt om rekrytering på FOI, kontakta oss.

  tel: 08-555 030 00

  jobb@foi.se

Till startsidan, foi.se

FOI forskar för en säkrare värld.

FOI:s kärnverksamhet är forskning, metod- och teknikutveckling samt analyser och studier.
Myndigheten är uppdragsfinansierad och ligger under Försvarsdepartementet.

FOI:s kärnverksamhet är forskning, metod- och teknikutveckling samt analyser och studier. Myndigheten är uppdragsfinansierad och ligger under Försvarsdepartementet.