Nyhetsbrev

Prenumerera på FOI:s nyhetsbrev. Så här gör du.

I FOI:s nyhetsbrev kan du läsa om aktuell forskning, lediga jobb och evenemang på FOI. Nyhetsbrevet skickas kostnadsfritt till den e-postadress du anger. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Anmäl dig här för att få FOI:s nyhetsbrev direkt till din e-postadress. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Efter din anmälan kommer ett e-postmeddelande att skickas till den adress du angivit. För att aktivera din prenumeration måste du klicka på länken i det. Om du inte får ett mejl, kontrollera om det har hamnat i mappen för skräppost.

Övriga nyhetsbrev

FOI har elva nyhetsbrev till: Rysk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik (RUFS), Nordeuropeisk och transatlantisk säkerhetspolitik (NOTS), säkerhetspolitik i Asien, säkerhetspolitik i Mellanöstern, Försvarsekonomi, Rymd för försvar och säkerhet (RYMD), Afrikansk säkerhet, Informationssäkerhet, Internationella insatser, Beredskapshänsyn i transportsystemet (BULT) och Samverkansplattform H2020: Säkra samhällen. Hur du gör för att börja prenumerera får du veta genom att klicka på länkarna nedan.

Asien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Beredskapshänsyn i transportsystemet (BULT) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mellanöstern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Samverkansplattform H2020: Säkra samhällen - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RYMD - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RUFS (Ryssland) - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

NOTS (Nordeuropeisk och trans­atlantisk säkerhetspolitik) - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Försvarsekonomi - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Studier i afrikansk säkerhet - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Informationssäkerhet - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Internationella insatser - nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hantering av personuppgifter

FOI:s nyhetsbrev skickas ut via ett webbverktyg där dina personuppgifter sparas. Du samtycker till behandlingen av dina personuppgifter genom att ange din e-postadress, och i förekommande fall för- och efternamn. Endast de som administrerar verktyget och leverantören av verktyget har tillgång till personuppgifterna. Dina personuppgifter sparas så länge du prenumererar på nyhetsbrevet. Vill du avsluta din prenumeration på FOI:s nyhetsbrev kan du avanmäla dig genom att klicka på den avprenumerationslänk som finns längst ned i varje nyhetsbrev.

Om du väljer att avanmäla dig raderar vi manuellt dina personuppgifter. Radering av personuppgifter utförs den första arbetsdagen varje månad. Om du vill att dina personuppgifter blir raderade snabbare än så, kontakta FOI.

Läs mer om dataskyddsförordningen, dina rättigheter och kontaktuppgifter till FOI.

Senast uppdaterad: 2024-02-29