Nyheter och press

Genom våra nyheter på webben berättar vi mycket om vad som händer på FOI. Ett sätt att ta del av våra nyheter är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du som är journalist är alltid välkommen att kontakta oss på FOI.

När en forskare vid FOI uttalar sig i media sker det normalt i rollen som expert inom sitt forsknings- och sakområde. Det är således forskarens egen bedömning som kommer till uttryck i media.

Vi deltar också i det nationella nätverket av experter på forskning.se som Vetenskapsrådet tillhandahåller för journalister. Läs mer om eller ställ en fråga på www.forskning.se/journalist/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

.

RSS, Really Simple Syndication, är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar. För att bevaka ett RSS-flöde behöver du ett program som kan läsa RSS-formatet. Det finns flera olika program och många av dem är gratis. Programmen meddelar när en ny artikel publicerats. Genom att klicka på en rubrik kan du läsa hela artikeln. Flera moderna webbläsare och e-postprogram har stöd för RSS-flöden.

Senast uppdaterad: 2024-04-26