Är du den vi söker? Kom på rekryteringsträff

Är du doktor eller licentiat och svensk medborgare? Ta chansen att ta reda på mer om vad FOI gör, hur vi jobbar med forskning och vad som gör arbetet intressant – under året kommer FOI att arrangera ett antal informationsträffar med inriktning på forskarutbildade.

Forskare i labb

Du kanske forskar idag på ett lärosäte eller du kanske håller på att avsluta din forskarutbildning. Oavsett forskarutbildning så kan din kunskap och erfarenhet göra skillnad i FOI:s forskning inom totalförsvaret. På FOI utvecklas forskningen kontinuerligt för att svara upp till civila och militära behov.

Anmäl ditt intresse till en rekryteringsträff på någon av våra orter. Eftersom antalet platser är begränsade återkommer vi om du fått en plats eller om du får avvakta till ett annat tillfälle.

FOI:s rekryteringsträffar för forskarutbildade

Linköping

Måndagen den 15 april kl. 16.45 – 20.30.

Avdelningarna Telekrig och Cyberförsvar och ledningsteknik bjuder in dig som vill veta mer. Här arbetar forskarutbildade med bakgrund främst inom radiokommunikation, datavetenskap, signalbehandling, bildanalys och elektrooptik. Det finns också de med bakgrund inom till exempel matematik, fysik, astronomi, meterologi och kemi.

Sista anmälningsdag den 8 april – anmäl dig nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Grindsjön

Tisdagen den 21 maj, eftermiddag – kväll.

Avdelningen Vapen, skydd och säkerhet i Grindsjön, Stockholms län, bjuder in dig som veta mer. Här utförs experimentellt arbete kombinerat med teoretiska studier i allt från fysikaliska fenomen till komplexa tekniska system.

Håll utkik här efter anmälningssidan som kommer inom kort!

Mer information om fler rekryteringsträffar kommer på den här sidan så småningom.

Senast uppdaterad: 2024-02-09