22 december 2021

Är du vår nästa expert?

Du som vill utmana din kompetens och använda din problemlösningsförmåga tillsammans med andra på FOI har stor möjlighet att bli expert inom något av våra forskningsområden. FOI behöver växa och bli fler och nu rekryterar vi både seniora och juniora medarbetare som vill ta sig an våra uppdrag.

Två män och en kvinna i korridor

Foto: FOI.

På FOI arbetar vi med frågor som bidrar till ett starkt totalförsvar och som blir till nytta för samhället i stort. Om du är en person som gillar att utmana dig själv, tänka nytt och att samarbeta med andra i komplexa och spännande frågor så erbjuder vi en unik arbetsplats. Hos oss får du kläcka idéer, utveckla dem och se dem förverkligas hos uppdragsgivare som till exempel Försvarsmakten, Försvarets materielverk (FMV), Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Polisen.

Just nu söker vi till exempel flera kreativa analytiker med samhällsvetenskaplig eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi söker också mjukvaruutvecklare, experimentalfysiker och mycket annat. Välkommen med din ansökan!

På FOI kan du kombinera studier, direktstöd och forskning för att tvärvetenskapligt identifiera, beskriva och lösa komplexa problem. Alla lediga jobb finns här på foi.se.