Praktik hos Försvarsanalys

Är du intresserad av att göra skillnad inom försvar och säkerhet, och är i slutskedet av din utbildning? Då är du välkommen att söka praktikplats på FOI:s avdelning för Försvarsanalys.

Vad kan man forvanta sig som praktikant pa FOI Youtube

Vad kan man forvanta sig som praktikant pa FOI (Youtube video)

Kajsa Colde, master stats­veten­skap, berättar vad du kan förvänta sig som praktikant på FOI.

Är du i slutskedet av din utbildning och intresserad av att göra praktik på en arbetsplats där det pågår spännande projekt inom försvar och säkerhet? Sök praktikplats på avdelningen Försvarsanalys.

Ansökningstiden för praktikplatser våren 2023 har gått ut men du är välkommen att skicka in din ansökan nästa gång vi söker praktikanter. Annons för praktikplats hösten 2023 publiceras någon gång i februari eller mars.

Har du frågor om avdelningen Försvarsanalys eller praktikplats hos oss är du välkommen att höra av dig till student.fa@foi.se

Examensarbete eller magister-/masteruppsats inom samhällets säkerhet våren 2023

På uppdrag av Justitiedepartementet genomför FOI, tillsammans med Statistiska centralbyrån, en undersökning för att belysa människors försvarsvilja och hemberedskap, samt mer allmänt deras inställning till totalförsvaret. Vi söker en student som vill bidra i arbetet med att analysera resultatet inom ramen för sitt examensarbete eller magister-/masteruppsats. Låter det intressant? Skicka i så fall in din ansökan senast 29 november. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela sidan

Senast uppdaterad: 2022-11-10