Meny

Totalförsvarets forskningsinstitut

Podcast: Rapporterat

I podcasten Rapporterat fördjupar vi oss i den forskning som bedrivs inom FOI:s verksamheter. Här får du ta del av forskarens resonemang och analyser.

Podcastmikrofon

Avsnitt 2: Säkerhetspolitiska konsekvenser av Brexit

Medverkande: Niklas Rossbach (FOI), Björn Fägersten (UI) och Madeleine Westerlund (FOI)

Hur påverkar Storbritanniens beslut att lämna EU säkerhetspolitiken och Sverige? I avsnitt två av Rapporterat samtalar Niklas Rossbach, försteforskare på FOI och Björn Fägersten, programchef och seniorforskare på Utrikespolitiska institutet om Brexit och dess konsekvenser på säkerhetspolitiken. De samtalar också om Storbritanniens bilaterala relationer i allmänhet och dess relation till Sverige i synnerhet.

Lyssna här: iTuneslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Spotifylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Acastlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Podbeanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Soundcloudlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Castbox,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Avsnitt 1: Utvecklingen i Hongkong

Medverkande: Jerker Hellström, Johan Englund och Madeleine Westerlund

I första avsnittet av rapporterat diskuterar vi utvecklingen i Hongkong med Johan Englund, analytiker, och Jerker Hellström, forskningsledare. De berör bland annat annat vad protesterna går ut på, Hongkongs relation till Kina och varför det kinesiska kommunistpartiet alltid anser sig ha rätt.

Lyssna här: Spotifylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Acastlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, iTuneslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Podbeanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Soundcloud,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Castboxlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2019-10-17